Elhelyezkedés

Erzsébetváros – egy dinamikusan fejlődő világváros szíve

A City Green Home társasházunk kitűnő lokációval Erzsébetváros központjában, a Kertész utca 25. szám alatt található. Nem lesz szüksége autóra, a házból kilépve pár perc sétával minden elérhető, ami a hétköznapi életvitelhez elengedhetetlen.

A Nagykörút a város ütőerének számító 4-6-os villamossal, az Andrássy út a kisföldalattival, a pesti Broadway számos színházával (Operett színház, Thália színház, Madách színház, Kolibri gyermekszínház, Radnóti színház, Bábszínház, stb), megszámlálhatatlan bolt, ahol egyedi termékeket vásárolhat. Ha éppen nincs kedve főzni, számtalan lehetőség várja a ma divatos street food ételektől a nemzetközi konyhákon át a gourmand éttermekig. A villamossal 2 megálló a Westend City Center, Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja.
Egy kellemes 15 perces séta távolságra Ön döntheti el, hogy kocogni szeretne a Margitszigeten, korcsolyázna a Városligetben, sétálna egy nagyot a Duna korzón, kikapcsolódna az Erzsébet téren, vagy vásárolna a Váci utcán. Gyermekét a kerületben kiváló óvodák és iskolák várják, szabadidejét pedig modern és megújult játszótereken töltheti.

Erzsébetváros mind turisztikai, mind pedig befektetési szempontból kiemelkedő kerület, az itt vásárolt lakások értéke és ára dinamikusan emelkedik. 

Ha nem szeretne lemaradni, foglalja le még ma álmai otthonát!